Loading...

Kyiv City Roast чекає вас на ForeCH-IFIIP 2020

Administrator

Знайти нас там ви зможете 23 – 25 вересня з входу, у павільйоні №3 на стенді № 3С124. Детальніше дивіться тут http://surl.li/foai
Ми представимо вашій увазі каву свіжого обсмаження з різних куточків світу, розповімо про наші послуги для кав’ярень і офісів по оренді кавомашин і постачанню завжди свіжої кави, розкажемо про нашу школу бариста. Та поділимося з Вами своїми знаннями про обсмаження якісної та смачної кави.
Тож, обов'язково підходьте до нас, розширюйте свої знання про кавову сферу та куштуйте нашу каву.
Замовити безкоштовне запрошення: http://www.invitation.kiev.ua/
Детальніше про виставку
https://www.facebook.com/IFFIP.InternationalExhibition/
FoReCH-IFIIP 2020: 23 – 25 вересня 2020 року.
Адреса проведення: Броварський проспект, 15, Київ, Міжнародний виставковий центр, станція метро Лівобережна.
Стенд Киїівська Міська Ростерія: 3С124, павільйон №3, вхід 3С.
Час роботи виставки:
23.09.2020 10:00 - 18:00 (вхід для відвідувачів до 17:30)
24.09.2020 10:00 - 18:00 (вхід для відвідувачів до 17:30)
25.09.2020 10:00 - 17:00 (вхід для відвідувачів до 16:30)

Share this
Related articles:

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020

З 23 по 25 вересня 2020 року в Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться найочікуваніша професійна подія сегменту HoReCa в Україні – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

More details

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020 & Міжнародний форум харчової промисловості

Захід буде проходити в форматі 3-х днів з дотриманням необхідних карантинних вимог. Дати проведення: 23 - 25 вересня 2020 року. Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, 3-й павільйон, Броварський пр-т, 15, метро Лівобережна. Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Партнери FoReCH: компанія МЕТРО, журнал Ресторатор, SCA Ukraine. Партнери IFFIP: Клуб пакувальників, Всеукраїнська асоціація пекарів.

More details

The structure of coffee cherry

The coffee cherry consists of 4 main layers: the grain, covered with silver peel , parchment sheath, covered with gluten (mucilage), and pulp (pulp). Let's talk about each of these layers.

More details

Grain size and taste

50 years ago, when no one had heard of the specialty-coffee, and the issues of taste were not paid as much attention as today, coffee people decided that more is better. Until now, we pay more for Kenya AA or India Plantation AA than for Kenya AB or India Plantation AB, and we pay more for maragojeeps. How does this correspond to the taste realities of today?

More details
зв'язатися