Loading...

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020

Administrator

Наймасштабніша виставка FoReCH вже багато років займає провідні позиції, оскільки саме цей івент задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.
FoReCH – це унікальна можливість заявити про себе, знайти нових клієнтів та встановити довгострокові перспективні бізнес-контакти.
Особливістю FoReCH є участь провідних компаній галузі та програма ексклюзивних майстер-класів, освітніх семінарів і лекцій, що сприяє розвитку ринку ресторанно-готельного сектору в Україні.
Експозиція кави на FoReCH! За останні кілька років культура споживання кави в Україні значно зросла, а з нею постійно зростає і конкуренція на кавовому ринку. FoReCH є найкращим майданчиком для забезпечення конкурентної переваги гравцям кавового ринку. Саме на цій виставці представлено найкраще обладнання, інвентар, аксесуари, посуд для того, щоб обсмажити, заварити та подати бездоганну каву. Також на FoReCH вас чекає весь спектр кавового зерна, професійні інгредієнти для створення кавових напоїв від кращих виробників.
Найактуальніша інформація про виставку на сайті www.forech.kiev.ua та на сторінці у фейсбук www.facebook.com/InternationalForech

Share this
Related articles:

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020

З 23 по 25 вересня 2020 року в Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться найочікуваніша професійна подія сегменту HoReCa в Україні – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

More details

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020 & Міжнародний форум харчової промисловості

Захід буде проходити в форматі 3-х днів з дотриманням необхідних карантинних вимог. Дати проведення: 23 - 25 вересня 2020 року. Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, 3-й павільйон, Броварський пр-т, 15, метро Лівобережна. Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Партнери FoReCH: компанія МЕТРО, журнал Ресторатор, SCA Ukraine. Партнери IFFIP: Клуб пакувальників, Всеукраїнська асоціація пекарів.

More details

The structure of coffee cherry

The coffee cherry consists of 4 main layers: the grain, covered with silver peel , parchment sheath, covered with gluten (mucilage), and pulp (pulp). Let's talk about each of these layers.

More details

Grain size and taste

50 years ago, when no one had heard of the specialty-coffee, and the issues of taste were not paid as much attention as today, coffee people decided that more is better. Until now, we pay more for Kenya AA or India Plantation AA than for Kenya AB or India Plantation AB, and we pay more for maragojeeps. How does this correspond to the taste realities of today?

More details
зв'язатися