Навчання для бариста: для початківців та професіоналів

Курси бариста в Києві №1: від азів до майстерності

Групи до 3 осіб

Можливість отримати максимум уваги від викладача

Практикуючі викладачі

Досвідчені викладачі поділяться реальним досвідом та секретами

Професійне обладнання

Практика на сучасному обладнанні, яким оснащені топові кавʼярні

Курс базовий: стань бариста з нуля за 5 годин!

Програма курсу
  • Теорія кави: усе про зерна, обсмажування та способи обробки та приготування; робота з обладнанням бариста.
  • Приготування еспресо та молочних напоїв – від теорії до практики.
  • Базовий лате-арт.
  • Догляд за обладнанням.
Тривалість

5 годин

Вартість

2 200 грн

Групи

від 1 до 4 осіб

Що ти отримаєш
  • Поглиблені знання про каву.
  • Практичні навички.
  • Основи лате-арту.
  • Сертифікат про підтвердження успішного завершення курсу.

Професійний лате-арт: для бариста та любителів кави

Програма курсу
  • Історія та розвиток лате-арту – походження та сучасні тенденції.
  • Різноманітні техніки створення малюнків на молочній піні.
  • Робота з молоком – техніки збивання.
  • Практика Free Pour, Etching та інших методик.
  • Оцінка та аналіз робіт.
Тривалість

5 годин

Вартість

2 500 грн

Групи

до 2 осіб

Що ти отримаєш
  • Практичні навички різним технікам лате-арту.
  • Поглиблені знання молока.
  • Зворотний зв’язок від викладача.
  • Сертифікат про підтвердження проходження курсу.

Відгуки про школу

Хочу подякувати за цінні та дуже цікаві знання. На курсі я не тільки дізналась про походження кави і взагалі що таке кава, як її вирощують, обробляють, здобувають, а і навчилась варити смачну каву. Дуже цікаво було. Дякую Вам!
Тетяна Тимченко
пройшла курс бариста "Базовий"
Я мала честь навчатися у Київській Міській Ростерії. На мою думку, навчання було цікавим і комфортним. Я дізналася як вирощують каву, які є сорти. Також я зрозуміла, що еспресо — це смачно. Я навчилася налаштовувати помел, правильно збивати молоко для капучино і лате. На навчання я пішла, дякуючи керівництву кав'ярні, де я працюю бариста. І, хоч у мене є досвід роботи в цій професії, навчання було дуже корисним і я залишилась задоволена. Впевнено рекомендую Школу Бариста Київської Міської Ростерії!
Юлія
працює бариста, пройшла курс бариста "Базовий"
Рік тому я проходив тут базовий курс для початківців. Після цього я працював бариста, але відчував, що все ще слабо працюю з молочними напоями. Тому я вирішив пройти курс "Лате-Арт". Навчання дуже сподобалося, бо інформаційна частина про молоко була лаконічна, без «води». А далі ми почали працювати з молоком. І це було дуууже круто: викладач гарно все пояснював і показував. Я робив стільки спроб, скільки треба. І, коли у тебе починають виходити дійсно акуратні малюнки, це неймовірно надихає. Я планую ще деякий час попрактикуватися на роботі, а потім ще раз пройти цей курс із більш складними малюнками. Хочу окремо сказати про викладача Артема: дуже приємне доброзичливе спілкування і компетентність. Дякую за навчання!
Андрій
працює бариста, пройшов курс бариста "Лате-Арт"

Сертифікат про проходження курсу

Після закінчення курсу, ви отримуєте іменний сертифікат!

Сертифікат буде додатковою перевагою для працевлаштування, адже підтверджує якість отриманих знань.

Питання та відповіді

Скільки часу триває навчання на курсах бариста: "Базовий" і "Лате-арт"?
Обидва курси одноденні й тривають по 5 годин кожний, із урахуванням перерви на обід (1 год). Інтенсивний формат теорії й практики дає змогу скоротити час навчання.
Так. Курс бариста "Базовий" рекомендований для новачків: навчимо готувати напої на основі еспресо та базовим навичкам роботи з молочними напоями. Радимо після цього курсу попрацювати на посаді бариста 3-4 місяці, набути досвіду й пройти курс "Лате-арт".
До трьох осіб на один курс.
Так. Залиште заявку на сайті й менеджер пояснить умови навчання у вашому закладі.
Наразі записи на курси доступні виключно в робочі дні від понеділка по п'ятницю включно, за умови наявних вільних місць у групах.

Курс базовий

    Професійний лате-арт