Можливість отримати максимум уваги від викладача
Досвідчені викладачі поділяться реальним досвідом та секретами
Практика на сучасному обладнанні, яким оснащені топові кавʼярні
5 годин
2 200 грн
від 1 до 3 осіб
5 годин
2 500 грн
до 2 осіб
Хочу подякувати шеф баристі Артему за навчання! Підтримував і завжди казав, що все вийде! Що просто треба відточувати техніку і знання! А насправді,праця бариста дуже недооцінена! Але, незважаючи на труднощі, у мене залишились найкращі враження й до Вас хочеться повертатися! Ви — дуже крута команда!
Я працюю бариста, але відчував, що естетично слабо готую молочні напої. Тому вирішив пройти курс "Лате-Арт". Навчання дуже сподобалося, багато готували, у мене помітно покращилася техніка вливання. Дякую викладачу Артему! Через деякий час планую повторити цей курс.
Щиро дякую вам за курси, мої дівчата-бариста задоволені, і багато чого нового для себе взяли, скоро запишу ще двох.
Дуже дякую за навчання, курси мені сподобались, були дуже корисні для мене поради. Раджу також своїм знайомим ваші курси 💓 👍🏽 Дуже сподобався підхід Артема, він мені чітко і зрозуміло все пояснював. Приємна щира людина)
Я мала честь навчатися у Київській Міській Ростерії. На мою думку, навчання було цікавим і комфортним. Я дізналася, як вирощують каву, які є сорти, навчилася налаштовувати помел, правильно збивати молоко. На навчання я пішла, дякуючи керівництву кав'ярні, де я працюю бариста. І, хоч у мене є досвід роботи в цій професії, навчання було дуже корисним. Впевнено рекомендую Школу Бариста Київської Міської Ростерії!
Хочу подякувати за цінні та дуже цікаві знання. На курсі я не тільки дізналась про походження кави і взагалі що таке кава, як її вирощують, обробляють, здобувають, а і навчилась варити смачну каву. Дуже цікаво було. Дякую Вам!
Після закінчення курсу, ви отримуєте іменний сертифікат!
Сертифікат буде додатковою перевагою для працевлаштування, адже підтверджує якість отриманих знань.
Обидва курси одноденні й тривають по 5 годин кожний, із урахуванням перерви на обід (1 год). Інтенсивний формат теорії й практики дає змогу скоротити час навчання.
Так. Курс бариста “Базовий” рекомендований для новачків: навчимо готувати напої на основі еспресо та базовим навичкам роботи з молочними напоями. Радимо після цього курсу попрацювати на посаді бариста 3-4 місяці, набути досвіду й пройти курс “Лате-арт”.
До трьох осіб на один курс.
Так. Залиште заявку на сайті й менеджер пояснить умови навчання у вашому закладі.
Ні. Наразі записи на курси доступні від понеділка по п’ятницю включно, за умови наявних вільних місць у групах.
Наші Курси бариста включають поглиблене вивчення латте-арту з індивідуальним підходом. Тому на курс лате-арту ми приймаємо людей з досвідом роботи бариста, які вже вміють правильно збивати молоко і готові до освоєння навичок малювання молоком. За 5 годин ви опануєте базові техніки лате-арту та зможете створювати якісні стандартні малюнки. Проте для професійної майстерності, потрібно продовжувати активно практикуватися самостійно.
Навчання відбувається в професійно обладнаній навчальній студії. Ми маємо сучасне обладнання, професійні кавові машини та все необхідне для якісного навчання.