IMG_8007+540.jpg
Як приготувати каву в дріпі?
  1. Підігрійте воду до 92-96°C. Не допускайте кипіння води, оскільки це може негативно вплинути на смакові характеристики напою.
  2. Поки вода гріється, приготуйте дріп пакет до заварювання: дістаньте його з герметичної пластикової упаковки, відірвіть верхню частинку дріпа по лінії перфорації, щоб відкрити його, після цього встановіть дріп на чашку за допомогою картонних “ніжок” по боках дріпа.
  3. Коли вода нагріється, пролийте її через дріп. Робіть це невеликими порціями, в кілька підходів, дбаючи про рівномірне змочування всієї маси кави. Загальний час заварювання має становити близько 2,5 – 4 хвилин. Зазвичай це робиться в 3 – 4 підходи: воду треба залити в дріп і почекати, поки вона проллється в чашку і так 3 – 4 рази, допоки ви не проллєте всі 200 мл води.
  4. Після цього обережно зніміть дріп пакет з чашки і викиньте його. Все, ваша дріп кава готова і її можна пити. Якщо Ви любите більш холодний напій, то просто зачекайте пару хвилин, поки напій охолоне.
    Смачного!