Ми навчаємо! Школа бариста від Київської Міської Ростерії:
КУРС «БАЗОВИЙ»
Програма курсу:
1. Обладнання:
Будова кавомашини і кавомолки. Догляд за обладнанням. Оптимальний асортимент посуду для бариста, властивості і характеристики.
2. Кава:
Шлях кавового зерна. Походження, збір, обробка та обсмажування. Умови та термін зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги зовнішнього вигляду і смаку кави.
3. Вода:
Властивості і якості води для приготування еспресо.
4. Кавомолка:
Структура і характеристики. Помел для ідеального еспресо. Налаштування кавомолки та утрамбовка (темпінг).
4. Практичні заняття:
Основні характеристики еспресо. Практичні заняття.
5. Лате-арт:
Основні напрямки, базові навички. Збивання молока. Капучино, латте. Практичні заняття.
Тривалість: 1 день / 5 годин
Вартість: 1600 грн з людини, 2700 грн за двох.
У вартість включено навчання і всі витратні матеріали. Клас обладнаний усіма необхідними аксесуарами та обладнанням.