Loading...

Barista school

about

Курс «Базовий»:


Програма курсу:

1 день. 5 годин. 1600 грн з людини, 2700 грн за двох*.
Клас обладнаний усіма необхідними аксесуарами та обладнанням. У вартість включено навчання і всі витратні матеріали.

СТРУКТУРА КУРСУ:

Equipment

Будова кавомашини (основні вузли та деталі) і кавомолки. Догляд за обладнанням. Необхідний інвентар та вимоги до нього. Оптимальний асортимент посуду, її його обсяг, властивості і характеристики.

Coffee

Шлях кавового зерна. Походження, збір, обробка та обсмажування. Умови та термін зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги зовнішнього вигляду і смаку кави.

Вода

Властивості і якості води для приготування еспресо

Кавомолка

Структура і характеристики. Помел для ідеального еспресо. (тут одна «с») Налаштування кавомолки та утрамбовка (темпінг).

Практичні заняття

Досконалий еспресо – класика. Основні характеристики еспресо. Практичні заняття.

Лате-арт

Основні напрямки, базові навички. Збивання молока. Капучино, латте. Практичні заняття.

Курс для власників кавового бізнесу «Кава з Марією».

«Мій шлях в кавовому бізнесі почався 5 років тому з рухомої кав’ярні у старенькій Таврії. Сьогодні я маркетинговий директор у кавовій компанії, яку власноруч створила як бренд та вивела в лідери кавової галузі. Я працювала бариста на Таврії, менеджером з телефонних продажів, торговим представником, створила перший в Україні кавовий журналу, створила і розвинула роздрібний відділ з продажу кави, заснувала та налагодила роботу в новоствореній компанії у ролі маркетингового директора… І тепер я готова ділитись знаннями, отриманими на такому довгому та насиченому шляху! Мій досвід покладено в основу авторського курсу «Кава з Марією». Кому це буде корисно? Націленим на створення великого кавового бізнесу чи маленької затишної кав’ярні біля дому, власникам кав’ярні, які хочуть рухатись далі, і всім тим, кому цікавий механізм роботи кавового бізнесу.


Програма курсу:

Тривалість курсу 2 дні по 4 години. Екскурсія на виробничі потужності компанії: ростерія, склад зеленого та обсмаженого зерна, відділ сервісного обслуговування кавового обладнання.

Школа бариста в офісі кавової компанії включає теоретичний і практичний курси:

Практичний курс:

Еспресо, як основа кавових напоїв. Навички роботи з кавомолкою та еспресо-кавоваркою. Навики збивання молока та приготування молочних кавових напоїв на основі еспресо.

Теоретичні знання:

Еволюція кавового бізнесу з початку до сьогодення. Принципи відкриття та успішної роботи кав’ярні. Бюджет та вимоги до відкриття кав’ярні або розбір роботи існуючої кав’ярні, виявлення слабких сторін та способи підняття клієнтопотоку. Бонус: калібрування рецепторів та капінг різних сортів зерна з нашими обсмажчиками.

Ціна: 6000 грн з однієї особи або 7500 грн за двох осіб.

Я хочу, щоб учні отримали реальні практичні і теоретичні знання, а не просто прослухали цікавий матеріал. Тому в кінці курсу студенти мають скласти підсумковий іспит. Відзнаку (або Сертифікат) про проходження кваліфікаційного навчання отримає кожен, хто пройде кінцевий іспит! Нам важливі ваші якісні знання та вміння, щоб разом змінювати кавовий ринок України на краще.

about
about

Курс бариста «Латте-арт»


Програма курсу:

1 день. 5 годин, 2000 грн з людини, 3600 за двох *.
* У вартість включено навчання і всі витратні матеріали.

Програма курсу:

Що таке latte-art. Основні техніки, напрямки. Інвентар і молоко: як вибрати? Фізичні та хімічні властивості молока: що потрібно знати про молоко, щоб управляти процесом? Техніка збивання. Доведення вашої техніки роботи з молоком до ідеалу. Візуалізація напою. Головні правила: симетрія, контраст, гармонійне розташування малюнка. Вливання основних малюнків: серце, розета, тюльпан.

Наша школа бариста обладнана найкращими зразками кавового обладнання: кавомашинами Saynesso і La Marzocco, кавомолками Mazzer.